Uitvaart24

Naam: Fred
Ik heb een bijzonder slechte ervaring met de heer Jan-Jaap Palma. Ik heb veel contact met hem gehad per mail en telefoon maar mijn vertrouwen in hem is inmiddels tot een absoluut dieptepunt gedaald.

Ik heb recent een review geschreven op klantenvertellen.nl. Daar is Palma niet van gediend en laat mijn review simpelweg verwijderen. Ik ben de opdrachtgever niet zegt Palma. Klantenvertellen.nl zegt dat er 'geen match' is en verwijst mij naar hun voorwaarden. Als je klantenvertellen.nl vraagt op grond van welk artikel mijn review is verwijderd geven ze niet thuis. Radiostilte ...

IK heb een slechte ervaring met Uitvaart24, IK heb de factuur betaald en het gaat om MIJN overleden moeder maar ik mag geen review geven? Wat zijn die reviews dan nog waard?. Er staat niet één negatieve review tussen. Hoe zou dat toch komen?

Uitvaart24 heeft geen keurmerk. Bij een geschil (en dat hebben we) kun je niet naar een ombudsman en ben je overgeleverd aan het woord van Palma. Alle telefoongesprekken worden opgenomen meldt Palma maar als je om de voicelogs vraagt (en dat heb ik meer dan eens gedaan) zijn ze ineens verwijderd uit privacy-overwegingen (?)

Wees op je hoede!

Wordt vervolgd ...

<< Terug naar klachten

Bent u woordvoerder van een betrokken instantie, en wilt u reageren? Schrijf dan een mail naar info@uitvaart.nl.

Laatste update: 19-05-2022