Kosten uitvaart24

Naam: Anoniem
Wij hebben gekozen om uitvaart 24 de uitvaart van onze vader te laten verzorgen.Bij nader inzien wilde wij toch een kerkdienst voor de crematie. We moesten extra betalen, begrijpelijk maar er was gren personeel bij de kerk. We moesten alles zelf doen, het verliep allemaal erg slordig. Bij het crematorium was wel een mevrouw aanwezig maar reageerde nauwelijks op onze verontwaardigen.

Reactie Uitvaart24:

Geachte heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening.

Op de dag dat u ons informeerde dat u toch een kerkdienst zou wensen hebben wij uw twee mogelijkheden ,met twee verschillende tarieven, aangeboden;

-Begeleiding door de uitvaartleider met daarbij het vervoer van en naar de kerk.
-Geen begeleiding, maar enkel de verzorging van het vervoer van en naar de kerk.

U koos voor het laatste omdat de kerk het afscheid zou begeleiden in de kerk en nam om die reden bij ons enkel het vervoer af.
Dit is uiteraard vooraf duidelijk besproken en aansluitend ook per email aan u bevestigd.

Dat de organisatie vanuit de kerk rommelig verliep betreuren wij, maar is niet aan ons te wijten aangezien u dat samen met de kerk zou organiseren.

Uitvaart24 biedt nabestaanden de keuze om enkel te betalen voor datgene dat men afneemt zonder vast te zitten aan 'aannametarief' of andere hoge kosten voor zaken die nabestaanden niet willen afnemen.
Wij nemen altijd door verschillende mogelijkheden door en dringen daarbij niets op.

Wij hopen dat u wel op een waardige wijze afscheid heeft kunnen nemen en wensen u veel sterkte toe in de komende periode.

Met hartelijke groet,

Jan-Jaap Palma
Uitvaart24

<< Terug naar klachten

Bent u woordvoerder van een betrokken instantie, en wilt u reageren? Schrijf dan een mail naar info@uitvaart.nl.

Laatste update: 19-05-2022